Cykelvenner

Cykelvenner

Tryk på nedenstående link for at se den nye hjemmeside

Menu i højre side TRYK HER

Sundhedsaften med Anne Dorthe Tanderup

CykelvennerPosted by Peder Tanderup 30 Oct, 2018 20:14:38

Sundhedsaften med kostvejleder og health coach Anne Dorthe Tanderup

Er du og din ægtefælle eller samlever interesseret i at blive klogere på Livsstilssygdomme og især om hvad, vi kan gøre for at undgå dem, så inviterer Team Senior dig til en inspirerende aften tirsdag den 13. november med tidligere håndboldspiller Anne Dorthe Tanderup, der som uddannet health coach og kostvejleder, vil fortælle om hvad, der forårsager disse sygdomme, og hvorledes vi måske kan undgå dem.

Hun vil fortælle om hvordan, du ved at lave små, men vigtige ændringer i dine kostvaner og generelle livsstil kan være med til at bestemme om din krop skal på overarbejde, med kronisk inflammation til følge, eller om den skal have de bedste forudsætninger for at forblive rask.

Hun vil forklare dig, hvordan kronisk inflammation, som er en betændelsestilstand i kroppen, på længere sigt kan påvirke dit helbred, din sundhed og levealder.

Hun kommer ind på hvordan, du med kloge valg i hverdagen kan slukke inflammationen og dermed slippe af med smerter, optimere dit immunforsvar, få styr på blodsukkeret, gigt, hud og fordøjelse, se yngre ud, smide de overflødige kilo, huske bedre, få mere ud af din træning og sove godt.

Lev længere og vær rask, glad og aktiv og få mere overskud og styrke til at takle de daglige udfordringer.

Mød op til vores sundhedsaften tirsdag d. 13 november kl 19 i Lokalcentret Ankersgade 21, 8000 Århus C

Der vil være mulighed for at købe forfriskninger øl og vand

Af hensyn til lokale disponering på centret er tilmelding nødvendig.

Tilmelding til Peder Tanderup på sms til 31601703 eller mail Ptanderup@yahoo.dk senest den mandag den 12. november

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.