Cykelvenner

Cykelvenner

Tryk på nedenstående link for at se den nye hjemmeside

Menu i højre side TRYK HER

Omtale af to uheld

CykelvennerPosted by Torben Zidore Madsen 01 Aug, 2019 15:40:39

Omtale af uheld

Jeg har hørt om to uheld her i sommer. Jeg vil omtale dem kort, fordi vi i klubben så kan lære af uheldene.

Det ene uheld opstod på landevejen ved at en kæde gik itu, rytteren standser op og holder ud til siden, hvorefter den bagvedkørende rytter kører ind i ham. Den bagfrakørende falder forover og lander på ryg og hoved og får en hjernerystelse plus andre skader. Den påkørte rytter får et brækket (og nogle trykkede) ribben samt en lunge som falder sammen.

Det andet uheld sker på Brabrandstien, hvor en rytter vil krydse rabatten mellem cykel- og gangsti. Der er imidlertid en høj asfaltkant som er usynlig, fordi den er dækket af græs. Forhjulet kommer skråt ind mod kanten og rytteren styrter og lander på siden og skulderen. Han er forslået, men kan selv køre hjem.

Det er ikke sikkert at beskrivelserne er helt rigtige, da jeg ikke kørte med de to gange. Man er meget velkommen til at supplere.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Flemming Dalgaard 01 Aug, 2019 17:42:29

Det var mig der var så uheldig at vælte på Brabrandstien, jeg var heldig, "kun en bule i hovedet, ridser på cykelhjelmen og diverse hudafskrabninger".

Hvis man skal lære noget af mit uheld er det at Brabrandstien på sydsiden ikke er egnet til cykelryttere i samlet flok og høj fart. For få år siden væltede Per Eriksen på næsten samme sted og måde. Kanten er meget høj og kommer man ud over den og forsøger at komme op igen vælter mansmiley
Vi var egentlig holdt op med at køre på den side efter Pers uheld, men vi må åbenbart have glemt det. Så hold med det!!!!